Lehti 3/2010

Lehti 3/2010

Outan toisen kokonaisen vuosikerran ensimmäinen numero on monellakin tapaa merkittävä.

Lehteä perustettaessa oli vaikea uskoa, että harrastuspohjaisen julkaisun suosio voi hyvin lyhyesssä ajassa kasvaa näin suureksi. Outan sivuilla on vierailtu vuoden aikana yli 30 000 kertaa. Emme tällä tietenkään yllä valtakunnallisten nettilehtien tasoon, mutta olemme kuitenkin ylpeitä ja tyytyväisiä siitä miten hyvin nettilehden idea on otettu vastaan.

Kiitos menestyksestä kuuluu teille kaikille. Outaa ei ole tehty päätoimisesti ammattitoimittajien työnä, vaan lehden sisällöstä vastaavat lehden lukijat itse.

Seuraava vuosi varmasti näyttää, mihin suuntaan tämän tyyppisellä julkaisulla on mahdollista kehittyä ja sen, kantaako idea muutamaa numeroa pidemmälle. Toimituskunta on tässä suhteessa toiveikas ja avoin uusille ideoille. Jos tunnet, että sinulla on annettavaa vapaalle retkeilylehdelle, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Outan lähitulevaisuuteen kuuluu myös ulkoasun ja toteutustekiikan kehittäminen. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, seuraavan Outan numeron mukana lanseerataan uusi ja luettavampi ulkoasu.

Syys on monella tapaa paitsi luopumisen aikaa, mutta myös uuden odotusta. Outan toimituskunta toivottaa lämpimästi tervetulleeksi toimituskunnan uuden jäsenen. Tervetuloa, Matti!

- Outa.fi, toimituskunta

-----

Muista, että Outa on lukijoidensa kirjoittama, eikä tule toimeen ilman sinua. Tarvitsemme panostasi.

 

Eväitä

Kirjoja

Kolumni

Kotipihan nurkilta

Kuvia

Luonto-Outa

Lyhyet

Mielenpäällä

Outan blogeja

Reissuja

Runoja

Sielun outa

Varusteita

Videot