Yhteistyökumppaneille

outa.fi

outa.fi - Yhteinen retkeilylehti
http://www.outa.fi/

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Julkaisualusta : Joomla
Julkaisija: Outan toimituskunta
Vastaava toimittaja: Maria Haakana,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolehden ilmestymistiheys: 2 numeroa vuodessa.

Vuonna 2014 Outa sivuilla vierailtiin noin 92 000 kertaa. Lukijamme ovat aktiivisia, ulkoilmaelämästä ja pohjoisen kulttuurista kiinnostuneita luonnonystäviä.

Lehteä julkaistaan harrastuspohjaisesti yksityishenkilöiden toimesta.
Outa.fi on uudenlainen retkeilylehti, jonka sivuilla kaikilla on mahdollisuus kertoa juttuja ja  kaikkien ääni on yhtä arvokas. Kirjoittajille yhteistä on kunnioitus luontoa ja toisiamme kohtaan.
Lehden aihepiireinä ovat mm. luonnossa vaeltaminen, laite- ja varustetestit, valokuvaus, kulttuuri, kirjallisuus ja runous.

Lehteen voi lähettää tekstejä ja kuvia rekisteröitymällä outa.fi -sivustolle ja pyytämällä kirjoittajan oikeudet. Jutut otetaan vastaan, joko suoraan outaan tai tekstitiedostona ja kuvat liitetiedostoina osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Julkaisuvalmiit tekstit tai kuvat on jätettävä Outaan viimeistään kaksi viikkoa ennen lehden julkaisua
Ohjeet kirjoittajalle löytyvät lehden sivuilta:
http://www.outa.fi/joomla15/index.php?option=com_content&view=article&id=239&Itemid=75

Tekijänoikeudet: Kukin kirjoittaja ja kuvien lähettäjä vastaa itse siitä, ettei hänen Outaan toimittamansa aineisto ja sen julkaiseminen riko tekijänoikeuksia tai Suomen lakia. Kaikki juttujen oikeudet jäävät aina kokonaisuudessaan kirjoittajille.

Toimitukselle voi tarjota ulkoiluun ja retkeilyyn liittyviä tuotteita testattavaksi ja julkaisuja luettavaksi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Toimitus pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjotut tuotteet.

- Outa.fi toimituskunta