Tänne olemme koonneet juttuja varusteista

Kunnon kahvia

Täytin vuosia. Kummipoikani Jussi olisi halunnut antaa minulle vessallisen teltan (?), mutta kun niitä ei sattunut retkeilykaupassa olemaan, sain jotain paljon hienompaa:

Tämähän täytyy testata ensin kotioloissa.

Perustrangia ei toiminut, liian pitkät välit pitimien välillä, että espressopannun olisi saanut siihen tuleen lämpiämään. Ultrakevyt poltin kerrankin osoitti itsensä soveliaammaksi.

Kolme kuppia vedettiin molemmat puhtaan nautinnon vuoksi ja energisoiduttin todella.

165 gr painaa laite, joka on nopea ja kahvi on mielettömän hyvää!! Vähän se kuksa siinä lämpeni, mutta mitään jälkiä ei jäänyt.

Tämä ei ehkei kuitenkaan ole pitkien yksinäisten kesäreissujen vimpain, mutta ehdottomasti mukana seuraavalla syysreissulla ja talven ahkioreissuilla.

Nautinto ennen kaikkea!

Bambualkkarit

Kevättalvella luin lehdestä, että bambu on ekologisin tekstiilien raaka-aine, koska se kasvaa täysin ilman lannoitteita, keinotekoista kastelua ja kasvimyrkkyjä. Kankaasta sanottiin, että se säätelee hyvin lämpöä eikä hiosta ja että se on kestävää, silkinpehmeää ja luonnostaan antibakteerista. Allergia- ja astmaliiton mukaan bambukuitu ei herkistä eikä ärsytä ihoa. Jahas, uskon tai en, niin onhan se kokeiltava. Ostetaas alkkarit.

Pikkukaupungin naistenvaateosastolta löytyi kivan näköiset hipsterit (alushousujen yksi laji). Kangas tuntui kädessä pehmeältä ja hyvältä ja hintakaan ei ollut paha, 9 euroa. Nyt on sitten erityiset vaellusalushousut ;-)

Olen silkin ja villan ystävä, mutta kyllä minusta tuli myös bambualkkareiden ystävä. Ne ovat pehmeät, tuntuvat toiselta iholta. Ehkä ihan pientä nypyläisyyttä on tarkasti tutkiessa havaittavissa selän puolella siinä kohdassa missä rinkka loppuu. Rinkkaa tuli kannettua kesän aikana ehkä noin kolmen viikon ajan. Ja kyllä - mieluiten käytin ja pesin näitä alkkareita.

Ne eivät hiosta ja kuivuvat nopeasti kun ne huuhtasee. Lapista kotiuduttuani kävin hakemassa kaupasta lisää bambualkkareita, mutta vain muutamia oli jäljellä.

Mies olisi halunnut ostaa samanlaiset, mutta eipä löytynyt tästä kaupungista. Toivottavasti miehiä lopetetaan sortamassa tässä asiassa ja myös miehet saavat nauttia bamukuidun ominaisuuksista.

Hakukoneen avulla löytyi Sukkamestarien mallisto

http://www.xnsport.fi/

Täytyypä pitää silmät auki, sillä näitä myyvät "hyvin varustellut päivittäistavarakaupat kautta maan".